Hirdetés

Hétfőn jön az Internet Explorer 9



|

Március 14-én már letölthető lesz a Microsoft legújabb böngészőjének a végleges változata.

Hirdetés

Az Internet Explorer 9 kiadásra jelölt változata már február közepén 2 millió letöltéssel büszkélkedett. Ryan Gaving, az Internet Explorer-részleg üzleti- és marketingigazgatója egy friss hírrel szolgált a felhasználók számára, akit hivatalosan is megerősítette, hogy az IE9 végleges kiadása a következő hét elején, március 14-én érkezik meg.

 

A hétfőtől letölthető végleges IE9 számos újítást hordoz elődjével szemben. A Chrome mintájára átalakult például a teljes felhasználói interfész, emellett gyorsabb Javascript engine (Chakra) dolgozik a böngészőben, van HTML5-támogatás, hardveres gyorsítás, az Új fül oldal pedig mutatja a gyakran látogatott weblapokat. Az értesítési terület mellett megokosodott a címsor is, amely már keresőfunkcióval is rendelkezik. Az ugrólisták mellett lehetőség van a kedvenc weblapok tálcára rögzítésére is.

 

Ha már nem bírják ki hétfőig, az alábbi útmutatón keresztül letölthetik az IE9 kiadásra jelölt (RC) változatát. Ha arra kíváncsiak, hová tűntek az eszköztárak, és hogyan hozhatóak vissza, akkor ide kattintsanak, ha pedig nem szélesvásznú a monitoruk, és a füleket új sorba szeretnék pakolni, akkor erre a tippre nyomjanak.

 

 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.