Hirdetés

Hibajavítás bénítja meg az Outlook Express-t?



|

Újabb probléma merült fel a Microsoft áprilisi biztonsági frissítéseivel kapcsolatban, ugyanis az Outlook Expresshez kiadott javítás után az alkalmazás egyes funkciói hibásan működhetnek.

Hirdetés

A Microsoft számos áprilisi hibajavítása kritikus veszélyforrásokat szüntetett meg. A frissítések be is foltozzák a biztonsági réseket, azonban egyes javítások telepítése után problémák merülhetnek fel. Így például az Internet Explorerhez kiadott patchek a webes alkalmazások működésképtelenségéhez vezethetnek, a Windowshoz megjelent frissítések pedig többek között a HP és a Kerio szoftvereinek esetében okozhatnak problémákat.

A hírek szerint az áprilisi hibajavítások kapcsán felmerült gondok azonban ezzel még nem értek véget, ugyanis a Microsoft felé több felhasználó is jelezte, hogy az Outlook Expresshez kiadott patch telepítése után a levelezőszoftver nem működik megfelelően. Pedig e javítás telepítése is fontos, ugyanis olyan sebezhetőséget szüntet meg, amely speciálisan szerkesztett címjegyzék (WAB) fájlok révén használható ki, és a számítógép feletti irányítás átvételét eredményezheti.

A Microsoft jelenleg még vizsgálja a bejelentéseket, így azokkal kapcsolatban egyelőre még nem adott ki hivatalos állásfoglalást. A jelenlegi információk szerint a felhasználók arra panaszkodtak, hogy a javítás telepítése után címjegyzékük elérhetetlenné vált, és a postázandó üzenetek mappában található leveleket nem tudták megnyitni. Azt egyelőre nem lehet tudni, hogy a problémák milyen esetekben jelentkeztek, és hogy tényleg van-e összefüggésük az áprilisi hibajavításokkal.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.