Hirdetés

Hibajavításokat hozott a Windows 10 eheti előzetese



|

A Kaspersky termékeit használók inkább ne telepítsék a build 14271-et.

Hirdetés

Szerda este a Microsoft kiadta a várhatóan jövő nyáron stabil állapotba kerülő Windows 10 Redstone eheti előzetesét. A fast ringben lévő tesztelőknél landolt változat a build 14271 jelzést viseli, azaz alig néhány "verzióval" újabb a múlt héten kiadott előzetesnél.

Hirdetés


Az eheti build nem hozott funkcionális újdonságokat, elsősorban apró-cseprő hibajavításokat tartalmaz, amely kisebb csalódásnak nevezhető, hiszen a múlt heti buildben végre feltűntek az első látványos fejlesztések. Sajnos a build 14271-ben található legnagyobb "feature" egy bug: a Kaspersky Anti-Virus, Internet Security és Total Security Suite termékek egy driveres hibának köszönhetően nem működnek megfelelően, így a kérdéses alkalmazásokhoz ragaszkodók inkább ne installálják ezt az előzetest.


Megemlítendő, hogy a Windows 10 Mobile tesztelői is kaptak tegnap egy új buildet. A 14267.1004 jelzésű változat többek kigyomlálja a bugot, amelynek köszönhetően egyes Lumia 550-tulajok nem tudták USB-n keresztül tölteni a telefont, továbbá Visual Voicemail-támogatást hoz a dupla SIM-es készülékekhez.


(Forrás: Microsoft)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.