Hirdetés

Hibás az NVIDIA 375.86 meghajtóprogram



|

A vállalat már dolgozik a Pascal GPU-s kártyákat érintő bugok kijavításán.

Hirdetés

Rájár a rúd az NVIDIA meghajtóprogramokat fejlesztő csapatára, három héten belül ugyanis már a második alkalommal sikerült kellemetlen hibajelenségeket produkáló illesztőszoftvert kiadniuk. A kedden elérhetővé vált GeForce 375.86 Game Ready WHQL meghajtóprogram elméletileg csak a Pascal architektúrás (GTX 10-szériás) videokártyák esetében okozhat gondokat, de ott nagyokat: a telepítése után egyes játékokban akár az elvárható felére is eshet a képkockasebesség, továbbá a VRAM órajele játék közben váratlanul lecsökkenhet, ez pedig a teljesítménybeli problémákon túl instabilitáshoz, a kép villódzásához vezethet. A vállalat már dolgozik a malőrök megoldásán, a nagyon közeli jövőben elérhetővé fog válni a patch.


Hirdetés


Az NVIDIA 375.86-ös meghajtóprogram javított kiadása teljesítménybeli optimalizációkat fog kínálni a Tom Clancy's The Division: Survival DLC-hez, a Battlefield 1-hez, a Steep: Open Betához és a Civilization VI-hoz, plusz SLI-profilt tartalmaz a Call of Duty: Infinite Warfare-hez.


(Forrás: TechPowerUp)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.