Hirdetés

Hibátlanul vizsgázott az MPP



|

Remekelt az MPP Desktop az elmúlt napok adathalász leveleivel szemben.

Hirdetés

Magyarországon eddig többé-kevésbé szerencsésnek érehettük magunkat abból a szempontból, hogy az adathalász támadásokat jobbára csak hírből ismertük, angol nyelvű levelek eddig nem bizonyultak megtévesztőnek a felhasználók többsége számára. A magyar nyelvű adathalász támadások számának hirtelen megugrásával viszont a felhasználóknak egy újabb, minden korábbi kéretlen levélnél veszélyesebb fenyegetéssel kell szembenézniük: már nem csak bosszantó kéretlen reklámlevelekről van szó, hiszen ha sikerül a banki belépési adatainkat csalóknak kiadnunk, komoly anyagi kárral is szembesülhetünk.

 

probox.jpg

 

Az MPP Desktop spamszűrő szolgáltatás az integrált Cloudmark Authority és MailShell SpamCompiler anti-spam motoroknak köszönhetően az ilyen jellegű támadásokat megjelenésük pillanatában képes volt azonosítani és kiszűrni őket. A Cloudmark SpamNet hálózat a napi több, mint 3 milliárd levél szerkezetének folyamatos elemzésével a világ egyik legnagyobb levélszűrő rendszerét biztosítja, ami a hasonló támadásokat szinte azonnal, néhány száz hasonló szerkezetű levél szétküldése után már megbízhatóan detektálni tudja.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.