Hirdetés

Hibrid Skype telefon a Philipstől



|

A telefon számítógép nélkül is eléri Skype-os és vezetékes „számokat”.

Hirdetés

A vezeték nélküli készülék dokkolóállomását kell rákapcsolni a telefonvonalra, illetve az IP-s hálózatra, mondjuk a helyi Ethernet portra. A dokkolóállomás és a készülék DECT szabványú rádiókapcsolaton érintkezik, nincs szükség a több korábbi Skype phone-nál megszokott, biztonsági kockázatot jelentő Wi-Fi összeköttetésre.

Maga a készülék Linuxot futtat, skype-os tartalomjegyzékében hasonlóképpen jelennek meg az ikonok mint a „nagy” PC-s Skype kliensen, elérhető vele a Skype összes ingyenes és fizetős szolgáltatása. A készülék a beágyazott Linuxnak köszönhetően igazán intelligens, ennek és 16 bites színes megjelenítésének hála kellemes, átlátható menürendszerrel rendelkezik. Megjelenésének időpontját és várható árát még nem közölték.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.