Hirdetés

HideBad



|

Tüntesd el netes előzményeidet gombnyomásra!

Hirdetés

Tegyük kezünket szívünkre, és valljuk meg őszintén: az irodában napközben be-becsúszik némi, nem munkához kapcsolódó weboldal. Ennek elrejtésére már mutattunk tippeket, de ez a Firefox addon a legprofibb megoldás eddig.

 

Az általános módszer az, hogy heves netezés közben amikor szükséges, egy könnyed alt+tab kombinációval átugrunk munkánk tárgyára. Persze ha a főnök közelebbről szemügyre veszi monitorunkat, feltűnhet neki, mit csináltunk eddig valójában. Tehetnénk azt is, hogy azonnal kilépünk, de akkor meg oda minden fáradságos munkával megnyitott tab, ami jelentős időveszteség, közben pedig dolgozni sem ártana ugyebár.

A HideBad addon egy megadott billentyűkombinációra aktiválódik: eltünteti az éppen megnyitott tabokat, és helyettük megnyit egy másikat, amit előre beállítottunk neki. A kiegészítő arra is képes, hogy a böngészési előzményeket, vagy éppen a mentett jelszavakat törölje – amikor pedig elhárult a veszély, egy másik shortcuttal minden visszaállítható.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.