Hirdetés

Hivatalos a Windows 8.1 with Bing



|

Az OEM partnerek nagyon olcsó eszközeire kerülhet fel az akár ingyenes rendszer.

Hirdetés

Ugyan a Windows 8.1 tavaszi frissítésének bejelentésekor a Microsoft már megerősítette a Windows 8.1 with Bing névre hallgató operációs rendszerének létezését, azonban nagyon formálisan csak most pénteken mutatkozott be a szoftver. Végfelhasználói szempontból a binges változat gyakorlatilag azonos a megszokott Windows 8.1 alaprendszerrel, azonban a hardvergyártók egyéb partneri együttműködések keretében nem változtathatják meg az Internet Explorer alapértelmezett keresőmotorját. A fogyasztók természetesen bármikor átválthatnak egy rivális szolgáltatásra, amennyiben nincsenek megelégedve a Bing találataival.
 

Hirdetés


Ezért cserébe a Windows 8.1 with Binget ingyen vagy olcsón fogja licencelni a gyártók számára a Microsoft, így a rendkívül kedvező árú táblagépek és számítógépek esetében tovább csökkenhet a termékek bolti ára. Az operációs rendszer kizárólag a gyártók számára lesz elérhető, egyes ezzel szerelt termékek mellé pedig 1 éves Office 365 előfizetés is jár majd.


Az első Windows 8.1 with Bing rendszerrel szerelt termékek a Computexen mutatkoznak majd be.


(Forrás: Supersite for Windows, Microsoft | Fotó: Microsoft)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.