Hirdetés

Hivatalos videón a Windows 8.1



|

A Microsoft röviden demonstrálta az ingyenes frissítés néhány újdonságát.

Hirdetés

Az októberben forgalomba hozott Windows 8 legégetőbb hiányosságait megoldó Blue frissítés publikus előzetese június 26-án mindenki számára elérhetővé fog válni, addig is az érdeklődőknek mindenképp javasoljuk a Microsoft alább beágyazott videójának megtekintését.


A ma délelőtt elérhetővé tett mozgóképen Jensen Harris, a Windows fejlesztői csapatának egyik tagja ugyan semmilyen eddig teljesen ismeretlen dolgot nem leplezett le, ám akció közben megtekinteni az újdonságokat talán gyorsabb és emészthetőbb, mint például egy releváns cikkből kibogarászni a lényeget.


Az ősszel érkező Blue frissítés Windows 8 és Windows RT operációs rendszerekre egyaránt ingyenesen lesz telepíthető, amely kedvező döntés annak fényében, hogy a friss funkcionalitás nagy részének nem ártott volna a fentebb említett termékekben debütálniuk.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.