Hirdetés

Hogyan alakítsuk át a Firefox menüjét és menügombját?



|

A fentieket egyetlen kiegészítő segítségével is megtehetjük.

Hirdetés

Számtalan olyan alkalmazás létezik, amelynek segítségével a Firefox nagy, narancssárga menügombját átalakíthatjuk, eltüntethetjük - gyakorlatilag bármit csinálhatunk vele. Azonban egyik sem volt képes arra, hogy magát a Firefox menüjét átalakítsa.

 

A Personal Menu egy olyan addon, amely a Firefox 4.0 és 5.0 esetében is képes arra, hogy a Firefox menügombjából lenyíló elemeket testreszabja. Amint feltelepítjük, megjelenik egy "Menü szerkesztése" felirat, amire kattintva elvehetünk, hozzáadhatunk a jelenlegi menü elemeihez. Az egyes elemek pozíciója is módosítható.

 

Az addon segítségével továbbá véglegesen letiltható a menüsor, és testreszabható az előzmények és a könyvjelzők menüje. Az is beállítható, hogy a menügombra nyomva a böngésző újrainduljon. Természetesen amennyiben elégedetlenek vagyunk az eredménnyel, az eredeti elrendezés visszaállítható a kiegészítő segítségével. Letöltés az alábbi linken.

 

 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.