Hirdetés

Hogyan alakítsuk át a Gmail felületét?



|

A Gmelius segít testre szabni a Gmail felhasználói felületét.

Hirdetés

A Gmail felhasználói felülete tulajdonképpen meglehetősen könnyen átlátható és kezelhető már az alapértelmezett állapotában is, ennek tetejébe pedig számos beállítást és funkciót is kapunk a Google levelezőjéhez. Ennek ellenére még így is vannak olyan elemek a felhasználói felületen, amelyeket soha nem használunk, vagy akár úgy is érezzük, hogy útban vannak. 

Hirdetés

Ha ez a helyzet, akkor a Gmelius egy meglehetősen ajánlott kiegészítő a Chrome és a Firefox böngészőkhöz. A beépülő segítségével testre szabható az UI, ugyanis mi állíthatjuk be, hogy mi jelenjen meg és mi nem (hirdetések, csevegő, stb.) a kijelzőn. A telepítés után egyedileg pipálgathatjuk be az egyes elemeket, és még a régi levélírás ablakot is visszaállíthatjuk, ha szeretnénk. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.