Hirdetés

Hogyan alakítsuk át a Windows 7 Intéző parancssávját?



|

Az Explorer Toolbar Editorral átalakíthatjuk az Intéző parancsokért felelős menüjét.

Hirdetés

Korábban már bemutattunk egy ilyen célra használható programot, most pedig egy másikról teszünk említést, amely tökéletesen alkalmas a feladatra. Az Explorer Toolbar Editorral átalakíthatjuk az Intéző parancsokért felelős menüjét. Az alkalmazás ingyenes, és kis méretű.

 

A programban a parancssáv gombjait eltávolíthatjuk, hozzáadhatunk újakat, vagy a meglévők sorrendjét is módosíthatjuk. A különböző típusú mappák esetében is lehetőségünk van a testreszabásra, illetve külön beállításokat eszközölhetünk, ha egy fájl vagy mappa ki van jelölve, vagy ha nincsen. Ha nem vagyunk elégedettek, a parancssáv visszaállítható alaphelyzetbe. A szoftver letölthető innen.

 

 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.