Hirdetés

Hogyan állítsuk át a fotóink metaadatait?



|

A Picture Information Extractor egy igen sokoldalú képkezelő.

Hirdetés

A mai digitális fényképezőgépek elterjedtségével és a fejlődő okostelefonokkal a fotózás már nagyon népszerű tevékenységgé vált az elmúlt évek során, mindegy, hogy milyen szintű tudásháttérről legyen szó. Nem árt tehát még az Instagram-felhasználók számára sem egy jó képnézegető.

A Picture Information Extractor éppen ezt a célt szolgálja, néhány extrával. Az alkalmazás egy könnyűsúlyú program, amely a képek kezelése mellett képes kitömöríteni a metaadatokat, majd szerkeszteni is. A JPEG, TIF és RAW képek esetében az EXIF, az XMP és az IPTC formátumok is támogatottak. A Picture Information Extractor itt érhető el.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.