Hirdetés

Hogyan állítsuk át a Gmail eszköztárának ikonjait szövegesre?



|

Ha nem vagyunk elégedettek a jelenlegi dizájnelemmel, visszatérhetünk a régihez.

Hirdetés

A Google az elmúlt időben számos változtatást eszközölt a népszerű levelezőszolgáltatásával, a Gmaillel kapcsolatban. Ezek egyike volt, hogy a beszélgetések fölötti eszköztár szöveges gombjait lecserélték ikonokra. Amíg sok embernek ez tetszett, addig mások könnyebben boldogultak a régi, szöveges gombokkal. Szerencsére a Gmail beállításai bővültek, így a felhasználóknak lehetősége van visszaállítani a régi, szöveges gombokat az eszköztárban.

 

Aki a régi stílust szeretné visszakapni, az kattintson a beállítások ikonjára, majd válassza az Általános fület. Itt kell lentebb görgetnünk, majd megkeresnünk a Gombcímkék részt. Az Ikonok sor helyett kattintsunk a Szöveg sorra, majd mentsük a változtatásokat.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.