Hirdetés

Hogyan állítsuk át gyorsbillenytűkkel a rendszerünk hangerejét?



|

A Sound Volume Hotkeys segítségével gyorsan módosítható a hangerő.

Hirdetés

Számos médialejátszóban van lehetőség különböző billentyűkkel a hangerő gyors módosítására, azonban ez alkalmazásonként eltérő, és a rendszer hangerején sem módosít. Így sok esetben fizikailag kell csökkenteni a hangrendszer hangerején. A sok esetben kellemetlen művelet azonban elkerülhető, ha például a Sound Volume Hotkeys nevű alkalmazást használjuk.

 

A segédprogram a Ctrl + fel és Ctrl + le kurzorbillentyűk lenyomásával növeli vagy csökkenti a rendszer - és nem egy adott lejátszó - hangerejét. Bár a program funkcionalitása ezzel ki is merült, mindenképp hasznos kiegészítő lehet, ha nincsen multimédiás billentyűzetünk. Letöltés itt lehetséges.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.