Hirdetés

Hogyan állítsuk le a gépünket automatikusan?



|

A SleepWalker Shutdown Timer minden leállítással kapcsolatos műveletre képes.

Hirdetés

A SleepWalker Shutdown Timer egy olyan hasznos segédprogram, amelynek a segítségével energia takarítható meg, illetve automatizálható a PC-nk leállítása vagy újraindítása. A program konfigurálható az automatikus leállításra, újraindításra, hibernálásra, kijelentkezésre, monitor kikapcsolására, illetve egy fájl vagy a képernyőkímélő futtatására is.

 

Az Idle Shutdown funkció azt is lehetővé teszi, hogy üresjárat esetén egy megadott idő után kikapcsoljon a gépünk. A program extrái között gyorsbillentyűk, jelszavas védelem, értesítések és naplózás is szerepelnek. Lefagyott programok esetén az alkalmazás képes a rendszer a leállításra kényszeríteni. A SleepWalker Shutdown Timer itt érhető el.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.