Hirdetés

Hogyan állítsuk vissza a PC-nket automatikusan?



|

A Reboot Restore Rx minden újraindításkor egy megadott állapotra állítja vissza a rendszert.

Hirdetés

A legtöbben általában nem igazán figyelnek oda a nyilvánosan elérhető PC-kre, legyenek azok egy kávézóban vagy egy könyvtárban. A legtöbben nem csak e-mailt ellenőriznek, fájlokat másolnak, böngésznek, YouTube-oznak és Facebookoznak, de óvatosságot egyáltalán nem mutatva mindenféle kártevővel teletömött alkalmazást telepítenek. Ezzel nem csak a gép lassul le jelentősen, de a következő felhasználót is komoly veszélybe sodorja.

Az effajta gépek állandó felügyelete és helyreállítása igen fáradtságos munka, éppen ezért fontos, hogy mindezt valamilyen szinten automatizáljuk. Ekkor jön a képbe a Reboot Restore Rx. A program egy előre megadott állapotba állítja vissza a PC-t minden egyes újraindításkor, ezzel pedig visszafordítva minden változtatást az indítás óta. Remek megoldás lehet iskolákban, kávézókban, hotelekben is.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.