Hirdetés

Hogyan állítsunk be emlékeztetőt a megválaszolatlan e-mailekre?



|

A Notifus egy olyan Chrome beépülő, amely emlékeztet minket a megválaszolatlan levelekre.

Hirdetés

Az e-mailek az első dolgok között vannak, amelyeket reggel meglátunk, ha dolgozni kezdünk. Mindegyik elolvasása természetesen nem az egyetlen feladatunk, és bár a megválaszolásuk fontos dolog, nem mindig van lehetőség erre. A Notifus egy olyan Chrome-kiegészítő, amely emlékeztetőket küld a megválaszolatlan leveleinkről.

A figyelmeztető minimum egy napra időzíthető, felső határ nincs. A Notifus hat gombot ad a Levél írása nézethez, amelyekre klikkelve elküldhetjük az e-mailt, majd a gombon megadott emlékeztetőt is kiválasztjuk. Lehetőség van ismételt emlékeztetőt beállítására is. A figyelmeztetők ilyenkor addig jelennek meg, amíg az elküldött levelünkre nem érkezik válasz. A Notifus itt érhető el.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.