Hirdetés

Hogyan állítsunk be videót csengőhangnak androidos telefonon?



|

A dodol pop értesítésként és ébresztőként is lejátssza a videókat.

Hirdetés

A legtöbben szeretnek egyedi csengőhangokat használni az okostelefonjukon. De mi lenne, ha egy bejövő hívás esetén nem egy csengőhang szólalna meg, hanem egy videót játszana le az androidos készülék? 

Hirdetés

dodol pop képes csengőhangnak beállítani bármilyen videofájlt, mi több, akár ébresztőnek vagy értesítésnek is betehetjük ezeket. A felhasználók által legyártott anyagokon felül mi is egyszerűen csinálhatunk saját mozgóképeket a beépített kamera funkcióval. Az app a hangfájlok szerkesztését is lehetővé teszi extraként, így a meglévő zenéinket is tudjuk használni, sőt, akár a saját hangjukkal is gazdagabbá tehetjük az új hangjelzést. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.