Hirdetés

Hogyan beszélgessünk ingyen Windows alól?



|

A hanghívások lebonyolításakor a Viberen is érdemes lehet elgondolkodni.

Hirdetés

Amikor az ingyenes üzenetküldésre és hanghívásra gondolunk, akkor a lehetőségek tárháza nem áll meg a Skype-nál Windows alatt. Egy a viszonylag újabb versenyzők közül a platformon a Viber is, amely kellemes köntösben érhető el Windows alatt, de OS X, iOS és Android alól is használható. 

A videohívások lebonyolítására is lehetőséget nyújtó Viber könnyen tudja átvinni a hívásokat az asztali gépünk és a mobilunk között, de a mobilos változatok még az online állapotot és a legutolsó feltűnés idejét is mutatják. Küldhetünk képeket, videókat, de nincs hiány az emotikonokból, matricákból sem. Remek alternatíva a kapcsolattartásra, legyen szó szövegről, hangról vagy képekről. 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.