Hirdetés

Hogyan blokkoljuk a szoftvertelepítést és -törlést?



|

Az InstallGuard csak jelszóért cserébe engedi módosítani a beállításokat.

Hirdetés

Ha valaki járt már úgy, hogy a PC-je bekapcsolása után szokatlan, ismeretlen programokat fedezett fel; és nem tudta, hogy ki telepítette, akkor az InstallGuard nevű alkalmazást mindenképp érdemes fontolóra vennie. A program akkor is hasznossá válik, amikor a gyerekek véletlen telepítenek valamilyen kártékony programot.

 

Az InstallGuard egy jelszóval védett alkalmazás, amely engedélyezés esetén letiltja bármilyen program telepítését vagy eltávolítását. Bizonyos időközönként képernyőképeket is kérhetünk, amelyekből kiderül, hogy valaki módosította-e a már telepített alkalmazások beállításait. Letöltés itt.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.