Hirdetés

Hogyan blokkoljunk kiválasztott oldalakat egy megadott időre?



|

A FocalFilter jól jöhet például azoknak, akik nehezen szabadulnak a közösségi oldalaktól.

Hirdetés

Mindenkivel megesik, hogy eltölt néhány percet az e-mailjei megtekintésével, majd azt veszi észre, hogy "ráragadt" a közösségi weboldalakra, illetve egyéb honlapokra. Ha nehezen tudjuk otthagyni ezeket, ám nem szeretnénk véglegesen blokkolni őket, akkor a FocalFilter jó megoldás lehet.

 

Az alkalmazás arra való, hogy a kiválasztott weboldalakat egy általunk megadott időszakra blokkolja. Ha például úgy döntünk, a következő két órában semmiképp nem akarunk a Facebookra felmenni, mert fontos munkánk van, a FocalFilter remek alternatíva, amely minden böngésző alatt blokkolja az oldalak elérését.

 

A program használata előtt be kell állítanunk az oldalak listáját. Ha ezt megtettük, már csak a megfelelő időközt kell kiválasztanunk. A beállított oldalak blokkolása az idő leteltével automatikusan feloldódik. A tiltás ideje alatt a FocalFilter a háttérben fut, és nem érhető el, tehát a blokkolást nem lehet megkerülni. Ha azonban Ön Avira vagy Kaspersky Internet Security biztonsági programot használ, a FocalFilter nem képes a böngészők blokkolására. A működéshez .NET Framework 4 szükséges. A program innen tölthető le.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.