Hirdetés

Hogyan blokkoljunk tetszőleges weboldalakat?



|

A Blocksite még az egyes oldalakra mutató linkeket is képes letiltani.

Hirdetés

Amikor fiatal gyerekek is használhatják az otthoni gépet, jobb elővigyázatosnak lenni, és egyes weboldalakat letiltani. Szerencsére rengeteg mód létezik, amelyekkel megakadályozhatjuk a nem megfelelő tartalmak böngészését. Van, aki a routeren állít fel szűrőket, de léteznek más megközelítések is. 

Hirdetés

Blocksite például a böngészőn keresztül lehetetleníti el a kiválasztott oldalak elérését. A Chrome és Firefox alatt használható ingyenes kiegészítő nem igényel bonyolult beállítást, cserébe viszont még a kiválasztott oldalakra mutató hivatkozásokat is képes letiltani. Szükség szerint az engedélyezett oldalak listáját is beállíthatjuk, illetve megjeleníthetünk figyelmeztetéseket. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.