Hirdetés

Hogyan böngésszük a gépünk adatait?



|

A Sys Toolbox Pro minden rendszerinformációt megmutat.

Hirdetés

Ha egyáltalán nem ismerjük a gépünk konfigurációját, számos alkalmazás közül választhatunk, ami megmondja nekünk, hogy mi van a PC-nkben: mi az alaplap típusa, a BIOS verziója, hány magos a processzor, mekkorák a merevlemezek. Ez azért nagyon jó, mert nem szükséges kinyitni a házat, és keresgetni a feliratokat, a megfelelő program mindent elárul. 

Ilyen a Sys Toolbox Pro is, amely képes arra, hogy az összes szükséges információt megadja a rendszerünkről. Az alkalmazás különlegessége, hogy még az alkatrészek szériaszámát is közli velünk, így pedig tényleg abszolút feleslegessé válik a gépben turkálás - hacsak nem akarunk valamit kicserélni persze. 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.