Hirdetés

Hogyan böngésszük az összes webes előzményt egyszerre?



|

Az Internet History Browser az összes böngésző előzményeit egybegyűjti.

Hirdetés

A nagyobb böngészők közül mindegyik menti az előzményeinket a legutóbb meglátogatott weboldalakról, illetve a kereséseinket is rögzítik. Mindezt azért teszik, hogy könnyebben megtaláljunk valamit, amit a múltban már kerestünk. Sokan egyszerre több böngészőt is használnak, ami viszont problémát jelenthet, ha egy korábban meglátogatott webcímet keresünk. Vajon a Firefoxban vagy a Chrome-ban néztük meg azt az oldalt...?

Nem kell foglalkoznunk ezzel a kérdéssel, ha a telepítést nem igénylő Internet History Browsert használjuk. Ez képes egybegyűjteni az összes nagy böngésző előzményeit, és összegezve listázni azokat, egy ablakban. Az Internet History Browser itt érhető el.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.