Hirdetés

Hogyan böngésszünk a fotóink Exif adati között?



|

Az Exif Viewer segítségével az összes metaadatot megtekinthetjük.

Hirdetés

Az Exif egy olyan szabvány a képek esetében, amely a digitális fényképezőgépek, szkennerek és más eszközök által használt metaadatokat tartalmazza az adott fotókról. Ezeket már a Windows-ban is megtekinthetjük egyesével, azonban ha nem egy konkrét kép esetén vagyunk az adatokra kíváncsiak, jó megoldás lehet az Exif Viewer.

 

Az alkalmazás segítségével gyakorlatilag a mappák közt váltogatva a fotók metaadatai között böngészhetünk, előnézeti képpel kiegészítve. A jobb oldali panelen megjelenő adatok meglehetősen részletesek, azonban a program segítségével újak is hozzáadhatóak. Az Exif Viewer innen tölthető le.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.