Hirdetés

Hogyan böngésszünk a telepített betűtípusok között?



|

A Typerfacer segítségével egyszerű előnézetet kapunk az összes meglévő betűtípusról.

Hirdetés

A betűtípusok sokat változtak az utóbbi években, és itt nem csak a PC-ken elérhetőekről van szó, de azokról is, amelyeket a tableteket és az okostelefonokon látunk. Amikor alkalmazást vagy weblapot fejlesztünk, esetleg prezentációt készítünk, kulcsfontosságú, hogy jól válasszuk meg a használt betűtípust. 

Ha az idők folyamán sok mintát gyűjtöttünk be, akkor ezeknek az egyszerű előnézetére remek megoldás lehet a Typerfacer nevű alkalmazás. A program ellenőrzi a gépünkre telepített összes betűtípust, majd lehetőséget nyújt, hogy ezeket megtekintsük és teszteljük is, melyikkel hogyan festene egy-egy szövegrész. Letöltés itt.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.