Hirdetés

Hogyan böngésszünk cenzúrázott tartalmakat?



|

A Faceless.ME VPN Windows alatt havi 2 gigabájtot ad ingyen.

Hirdetés

Szerencsére nálunk jelenleg nem kell állandóan a cenzúrától tartani, de azért akadhatnak olyan helyzetek, amikor olyan oldalt böngésznénk, amihez a jelenlegi fizikai helyzetünk miatt nem férünk hozzá. Ilyenkor jön jól egy VPN, ami elrejti a valódi IP címünket, hogy aztán senki ne követhesse a webes aktivitásunkat. 

Hirdetés

A biztonság fokozására és a cenzúra megkerülésére az egyik jó alternatíva a Faceless.ME, amellyel szintén név nélkül böngészhetünk és oszthatunk meg fájlokat. Hasznos lehet akkor is, ha nyilvános Wi-Fi hotspotokat használunk, illetve akkor, amikor a mi régiónkban nem elérhető tartalmakat, weboldalakat szeretnénk megnézni. A Faceless.ME ingyenesen is használható, maximum havi 2 gigabájtos forgalomig. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.