Hirdetés

Hogyan böngésszünk Instagramot Modern UI alól?



|

A Piktr egy ígéretes alternatíva addig, ameddig Windows 8-ra is megérkezik az Instagram.

Hirdetés

A Windows 8-hoz hasonlóan az Instagram is igen nagy figyelmet kapott az utóbbi időben, főleg mióta megvette a Facebook. A hivatalos, Windows 8-ra szánt app még várat magára, addig is azonban sok alternatívából lehet választani. Ilyen a Piktr is, amely nagyon ígéretesnek tűnik.

Az alkalmazás segítségével Modern UI alól böngészhetőek a fotók, de megnézhetjük a követőinket, azokat, akiket mi követünk, a fotóikat, a kommenteket és a kedveléseket is. Az érintésérzékeny navigációt is támogató felület letisztult külsőt ígér, ezért a szolgáltatás kedvelőinek érdemes lehet kipróbálniuk. Ehhez a Windows Store keresőjébe kell beírni azt, hogy "Piktr".

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.