Hirdetés

Hogyan böngésszünk kényelmesebben a fotók között a Facebookon?



|

A Chrome egyik kiegészítőjével egész albumok is letölthetőek egyszerre.

Hirdetés

A Better Facebook Gallery egy olyan kiegészítő a Chrome böngészőhöz, amely a Facebook közösségi oldalon a fotóknál nagyobb előnézeti képet mutat, illetve egy vagy két kattintással lehetővé teszi, hogy egész albumokat is lementsünk a gépünkre. A kiegészítő segítségével beállíthatjuk, hogy az előnézeti képek kicsik vagy nagyok legyenek.

 

Ezen felül az addon arra is lehetőséget biztosít, hogy a fotókat kommentek és egyebek nélkül tekintsük meg. A fotók egyenként is menthetőek, a Ctrl + S kombináció pedig az egész albumot menti. A Better Facebook Gallery a böngésző eszköztárából indítható el. A kiegészítő ezen a linken keresztül tölthető le.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.