Hirdetés

Hogyan cseréljük automatikusan hátterünket, bárhonnan?



|

Nem csak gépünk tartalmából, de webes albumokból és képkeresők találataiból is válogathatunk.

Hirdetés

A Windows 7-ben lehetőség van a háttérképek esetében az automatikus képváltásra, így bizonyos időközönként a rendszer magától cseréli ki háttérképünket az előre beállított képek közül. Amennyiben többre vágyunk, akár webes albumokból is állíthatunk be képeket.

 

A John's Background Switcher nevű alkalmazás képes ugyanarra, amire a Windows 7 beépített funkciója, azonban a kívánt képeket számos helyről kiválaszthatjuk. Nem csak saját gépünkről adhatunk meg háttereket, hanem a Flickr, a Facebook, a Phanfare, a smugmug, a Picasa és a Webshots webes albumait is használhatjuk. Szintén beállíthatjuk erre a célre a Google, a Bing és a Yahoo! képkeresőjét is. A program a Tálca értesítési ikonjai között érhető el, indítás után. Letöltés az alábbi linken.

 

 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.