Hirdetés

Hogyan cseréljük ki a Windows 8 bootlogóját?



|

Az 8oot Logo Changer gyorsan és egyszerűen működik.

Hirdetés

A gépünk bekapcsolása után onnan tudjuk,hogy elkezdett betölteni a Windows, hogy megjelenik a rendszer bootoláskor látható logója. Ilyenkor tölti be a rendszerfájlokat a Windows, amelyek a futásához szükségesek. Bár a mai SSD-k és jobb HDD-k már villámgyorsan átlépnek a boot folyamatán, még a Windows 8-nál is látjuk egy darabig a kék ablakokat. 

Hirdetés

A legtöbb, bootlogó lecserélésére alkalmas program sokáig nem támogatta a Windows 8-at és a Windows 8.1-et. Az 8oot Logo Changer egy azok közül, amelyek ezekben az OS-ekben is ki tudják cserélni a bootoláskor látható képet - ráadásul gyorsan és egyszerűen. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.