Hirdetés

Hogyan csináljunk a Windows 7-ből Ubuntu 11.04-et?



|

Egy átalakító témacsomagnak hála a Windows 7-ből Ubuntu 11.04-et is varázsolhatunk.

Hirdetés

Ha Ön Windows 7 operációs rendszert használ, de szereti az egyszerű és letisztult felhasználói felületét az Ubuntunak, akkor a figyelmébe ajánljuk a következő megoldást. Az úgynevezett Ubuntu Skin Pack képes arra, hogy a Windows 7-et Ubuntu 11.04-gyé alakítsa, legalábbis vizuális tekintetben.

 

A témacsomag szinte mindent lecserél: a bejelentkezőképernyőt, a bootképernyőt, a háttérképet, témát, a Start menü gombját, az ikonokat. Néhány olyan plusz dolgot is telepít, amellyel a rendszer még jobban hasonlít a Natty Narwhalre. A csomag Windows 7 SP1-es rendszerekre telepítve, 32 és 64 bites változatokat egyaránt támogat. Telepítés előtt ne felejtsünk el egy rendszer-visszaállítási pontot létrehozni, baj esetére. A csomag innen tölthető le.

 

 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.