Hirdetés

Hogyan csináljunk automatikus parancsikont az Asztralra a csatlakoztatott USB-s eszközeinkhez?



|

A Desk Drive egyből kirakja az Asztalra a csatlakoztatott eszközök parancsikonjait.

Hirdetés

A Desk Drive egy olyan ingyenes alkalmazás, amely automatikusan hoz létre parancsikont minden USB-s eszközhöz, amit a gépünkhöz csatlakoztatunk, és azt kihelyezi az Asztalra. Ezzel megkímél minket néhány felesleges kattintástól, persze, csak ha az autorun típusú vírusok miatt előzőleg letiltottuk a meghajtók automatikus futtatását.

 

A program telepítése után elég egy pendrive-ot bedugnunk a gépünkbe, az Asztalon máris megjelenik az ikonja. Eltávolítás után természetesen el is tűnik. A beállítások között további lehetőségeket találunk, például, hogy a program jegyezze meg az ikonok helyét, vagy kizárhatunk egyes meghajtó-betűket. A Desk Drive itt érhető el.

 

 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.