Hirdetés

Hogyan csináljunk két fájl összehúzásával egy mappát?



|

A fenti trükk Mac-en, iOS és Android operációs rendszerek alatt is ismerős - de Windows alatt is lehetséges.

Hirdetés

A Windows operációs rendszerek alatt egy fájl másolása vagy áthelyezése előtt új mappát kell létrehoznunk, majd annak nevet adni. Ezzel ellentétben Mac-en, továbbá iOS és Android operációs rendszerek alatt is ismerősek lehetnek számunkra az "okos mappák", amelyeket úgy hozhatunk létre, ha két fájlt vagy ikont egymásra húzunk, megadjuk a mappa nevét, a két fájl pedig abba kerül. A trükk Windows alatt sem lehetetlen.

 

A megoldás a Smart Folders nevű ingyenes program, amelynek futtatása után az Install gombot kell megnyomnunk, utána pedig élvezhetjük az "okos mappák" nyújtotta előnyöket. A Windows összes változatát támogató segédprogram itt érhető el.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.