Hirdetés

Hogyan csináljunk közös tárhelyet a felhőben?



|

A OneTimeBox segítségével könnyedén oszthatjuk meg a dokumentumokat.

Hirdetés

Sokszor szeretnénk elküldeni gyorsan egy vagy több fájlt, legyen szó munkáról vagy szórakozásról. E-mailben és üzenetküldőkkel ez a fájlméretek korlátozása miatt nehézkes, a hagyományos felhő-alapú tárhelyeknél pedig sokszor szintén nem túl gördülékeny. 

Hirdetés

Ha olyan lehetőséget keresünk, aminél a megosztott tartalmak egy olyan mappába kerülnek, amibe bárki nyugodtan feltölthet, módosíthat és törölhet, akkor próbáljuk ki a OneTimeBoxot. A megosztott mappát mindenki egyforma jogokkal kezelheti, aki rendelkezik az eléréshez szükséges hivatkozással. A legjobb, hogy mindehhez még csak egy fiókot sem kell regisztrálni a többi felhasználónak. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.