Hirdetés

Hogyan csináljunk mozgóképeket AVI-videókból?



|

A nyílt forráskódú openAviToGif segítségével saját animált GIF-eket készíthetünk.

Hirdetés

Ha valaha már gondolkodtatok azon, hogyan csinálhatnátok mozgóképeket a saját videóitokból (például avatarnak), akkor mindenképpen adjatok egy esélyt az openAviToGif nevű alkalmazásnak. A nyílt forráskódú program egyszerre akár több AVI fájlból is képes animált GIF-et készíteni.

 

Mindehhez a program mellett egy kodekcsomagra is szükség van, a letöltés után a fájlokat egy közös mappába kell helyezni. A videó hozzáadása után megadhatjuk a beállításokat, majd egyből készíthetjük is a mozgóképeket. Nem szabad azonban elfelejteni, hogy a használni kívánt videót előbb meg kell vágni, ugyanis ilyen funkció nincs a szoftverben. Szintén hátrány, hogy egyelőre csak az AVI videók támogatottak. A telepítést nem igénylő program teljes csomagja innen szerezhető be.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.