Hirdetés

Hogyan csináljunk stílusos és hasznos Asztalt a Smart Desktoppal?



|

Az alkalmazás kihasználja az Aero funkcióit, és számos hasznos és szép panelt képes elhelyezni az Asztalon.

Hirdetés

Ha szeretné a Windows operációs rendszerének Asztalát stílusossá és hasznossá varázsolni, érdemes lehet egy pillantást vetnie a Smart Desktop nevű alkalmazásra. A program Windows 7 és Vista alatt kihasználja az Aero funkcióit, és számos hasznos panelt képes elhelyezni az Asztalon.

 

A használt paneleket külön fülekbe rendezi, így egy böngészőhöz hasonló interfészt készíthetünk az Asztalon. A felső sorokban olyan fülekből választhatunk, mint az otthon, a videók, a webes linkek, a háttérképek, a rendszerfigyelő, vagy az alkalmazások. Ezek között váltogatva gyakorlatilag mindent elérünk, az időjárástól és a naptártól kezdve az erőforrás-felhasználtságon keresztül a különböző alkalmazásokig és weboldalakig.

 

A Smart Desktop egyelőre béta állapotban van, így előfordulhatnak hibák, illetve egyes panelekkel is adódhatnak még gondok. Az alkalmazás innen tölthető le.

 

 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.