Hirdetés

Hogyan daraboljunk CSV fájlokat?



|

A CSV Splitter gyorsan és egyszerűen darabolja a listáinkat.

Hirdetés

Akik rengeteg adattal dolgoznak egyszerre, azoknak hamar megfájdulhat a feje a hosszadalmas listáktól, amelyek kilométerekre is nyúlhatnak, mindegy, hogy névjegyzékről vagy pénzügyi adatokról van szó. Amennyiben ezeket CSV fájlban kezeljük, és valaki tud nekünk segíteni a munkában, akkor érdemes lehet felosztani a fájlt darabokra. 

Ebben segít a CSV Splitter, amely gyorsan és egyszerűen dolgozik. A meglehetősen alapvető kezelői felülettel rendelkező program könnyen kezelhető, ugyanis mindössze néhány opciót kínál fel, nem próbál ezeknek a tengerével összezavarni minket. Ide kattintva kipróbálható.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.