Hirdetés

Hogyan derítsük ki, hány bites egy EXE fájl?



|

Az EXE 64bit Detector megválaszolja helyettünk ezt a kérdést.

Hirdetés

A 32 és a 64 bites fájlok közötti különbség nem mindenki számára egyértelmű, azonban sokszor nagyon fontos. Elég csak arra gondolni, hogy valamihez egy illesztőprogramot kell telepítenünk, egyből nem mindegy, hogy jó-e a driver, amivel próbálkozunk

Amennyiben gyanús, hogy egy 64 bites fájllal próbálkozunk egy 32 bites rendszeren, vagy egyszerűen csak nem vagyunk biztosak abban, hogy mivel van dolgunk, akkor az EXE 64bit Detector segítségével ezt könnyedén ellenőrizhetjük. A parancssoron keresztül használható alkalmazás azért is lehet különösen hasznos, mert egy fájl tulajdonságai között nem igazán jövünk rá erre az információra. 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.