Hirdetés

Hogyan derítsük ki, mikor használták a gépünket?



|

A TurnedOnTimesView monitorozza, hogy mikor volt aktív a Windows.

Hirdetés

Amennyiben más is hozzáférhet a géphez, amit használunk, és szeretnénk ellenőrizni, mennyit volt az bekapcsolva, vagy esetleg csak kíváncsiak vagyunk arra, mi magunk milyen gyakran kapcsoljuk ki- és be a PC-nket; akkor érdemes lehet a Nirsoft egyik alkalmazását, a TurnedOnTimesViewt kipróbálnunk. 

TurnedOnTimesView monitorozza és feljegyzi nekünk azokat az időszakokat, amikor a Windows aktív volt. A naplóban aztán megnézhetjük, hogy a PC-t mikor indítottuk el, illetve mikor állítottuk le. Az időtartam hossza mellett tájékoztatást kapunk még a leállás okáról és a típusáról is. Az eredményeket szükség esetén exportálhatjuk is. 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.