Hirdetés

Hogyan elemezzük a számítógép-használatunkat?



|

A WhatPulse megmondja, hogyan használjuk a gépünket, és mennyit internetezünk egy nap.

Hirdetés

Valljuk be, ha nincs is rá szükségünk, egyszer azért szívesen látnánk statisztikákat arról, hogyan használjuk a számítógépünket. Jó lenne tudni, hogy mennyit töltünk el egy nap az internet előtt, hány szót gépelünk, hányszor kattintottunk az egérrel, melyik billentyűket nyomogatjuk gyakrabban vagy éppen mennyi adatforgalmat generáltunk. 

Hirdetés

Ha mindezt érdekes találjuk, és még többre is kíváncsiak vagyunk, akkor a WhatPulse megér egy próbát. Az alkalmazás olyan további statisztikákat mutat be, mint például az egérrel leggyakrabban használt területek hőtérképe a kijelzőn. Az összesített adatokat egy weboldalon keresztül elemzi a program, bemutatva az életünket a PC-nk előtt. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.