Hirdetés

Hogyan ellenőrizzük a be- és kijelentkezéseket?



|

A WinLogOnView megmondja, ki mennyit használta a gépet.

Hirdetés

A Nirsoft rengeteg hasznos kiegészítőt fejlesztett már, és ezek közé tartozik az egyik legújabb programjuk, a WinLogOnView is. Az ingyenes alkalmazás egy nagyjából mindössze 80 kilobájtos, hordozható app, ami azt figyeli, hogy ki és mikor jelentkezett be és ki a gépünkön. 

Hirdetés

A program megmutatja, hogy milyen hosszan volt valaki bejelentkezve, és természetesen az összes felhasználó adatait láthatjuk. Ha azt gyanítjuk, hogy valaki olyankor használja titokban a gépünket, amikor nem vagyunk a közelben, vagy épp megtiltottuk a gyerkőcnek a gépezést, de sejtjük, hogy ott ült, akkor a WinLogOnView bizonyítékot adhat a kezünkbe. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.