Hirdetés

Hogyan ellenőrizzük a gépünk állapotát?



|

A Webroot System Analyzer rövid idő alatt elemzi a rendszerünket, hibák után kutatva.

Hirdetés

A PC-s felhasználók között értelemszerűen nem lehet mindenki tapasztalt róka, aki egyből megmondja, miért is lassult be a gépe, és hogyan lehet megoldani a felmerült problémát. Szerencsére léteznek olyan programok, amelyek képesek teljes elemzést futtatni a gépünkön, és megmondani, merre keresgéljük a hibát. 

Hirdetés

Ilyen a Webroot System Analyzer is, amely néhány percen belül részletes jelentést ad a gépünk hardveres, szoftveres és biztonsági állapotáról. Amennyiben lejárt az antivírus, rossz az egyik driver, baj van a merevlemezzel, az alkalmazás jelzi nekünk, mi pedig már tudjuk, merre induljunk, és mit próbáljunk meg megjavítani vagy frissíteni. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.