Hirdetés

Hogyan ellenőrizzük a legutóbbi könyvjelző-használatot?



|

A Holmes egy érdekes beépülő a Google Chrome böngészőjéhez.

Hirdetés

Rengeteg könyvjelzőkkel kapcsolatos kiegészítőt találhatunk az egyes böngészőkhöz, természetesen köztük a Chrome-hoz is. Gyakorlatilag bármilyen művelethez létezik addon, amit könyvjelzőkkel csak csinálni lehet. Egy újabb ilyen kiegészítő a Holmes is, amely nem az általános funkciók sorát bővíti ki.

Az addon segítségével kereshetünk a könyvjelzőink között a címsor mellett a beépülő ikonján keresztül is, azonban sokkal érdekesebb része a Holmes-nak, hogy emlékszik a legutóbbi kereséseinkre. Ennek köszönhetően látjuk a legutóbbi kedvenceinket, egyszerre akár húszat is. Szükség esetén beállíthatjuk, hogy csak az újakat lássuk, vagy azokat a Holmes kizárja a keresésből, ha szerepelnek a könyvjelző-eszköztárban.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.