Hirdetés

Hogyan ellenőrizzük a mappáink méreteit?



|

Mindent automatikusan szkennel a Folder Size Explorer.

Hirdetés

A Windows és a benne található Intéző is sokat fejlődött az idők során, de azért akadnak olyan apró részletek, amelyek hiányozhatnak a felhasználóknak. Ilyen például az, hogy a mappák méreteiről igazán csak a Tulajdonságok fülön kapunk tájékoztatást. A mappák méreteinek ellenőrzéséhez és elemzéséhez ez nem túl ideális mód, így ugyanis nagyon időigényes lenne a helyet pazarló könyvtárak felfedezése. 

Hirdetés

Ha olyan programra van szükségünk, amellyel hatékonyabban szűrhetjük a mappákat helytakarékossági és méretbeli szempontból, akkor próbáljuk ki a Folder Size Explorert. Az alkalmazás az indítása után automatikusan szkenneli a létező összes mappánkat, majd azok méretét képes megadni bájt és kilobájt mellett megabájtban és gigabájtban is. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.