Hirdetés

Hogyan ellenőrizzük a Windowsban futó szolgáltatások biztonságát?



|

A CrowdInspect szkenneli a Windows futó szolgáltatásait.

Hirdetés

Amikor vírusgyanús helyzetbe kerülünk, akkor elég nehéz megállapítani, hogy vajon a Windowsban éppen futó szolgáltatások közül mi az, ami tényleg odatartozik és mi az, amire figyelnünk kellene. Bár a Feladatkezelőben bezárhatjuk ezeket, bővebb információkat nem kapunk róluk. 

Hirdetés

CrowdInspect ezzel szemben a VirtusTotal adatbázisa segítségével elemzi ki az egyes folyamatokat, illetve megjeleníti a Web of Trust és a Malware Hash Project által nekik kiosztott értékeléseket is. A segédprogramnak hála sokkal könnyebben ellenőrizhetjük a rendszerünk biztonságát, és azt, hogy mi zajlik a motorháztető alatt. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.