Hirdetés

Hogyan ellenőrizzük gyorsan a fájljaink biztonságát?



|

A PhrozenSoft VirusTotal Uploaderrel az Asztalról küldhetünk elemzésre fájlokat.

Hirdetés

A VirusTotal egy olyan online biztonsági eszköz, amely lehetőséget ad arra, hogy a gyanús fájlokat leteszteljük a legkülönfélébb kártevőkereső motorokkal (így többek között Kaspersky, BitDefender vagy McAfee). Egy olyan felhő-alapú megoldásról van szó, amely feleslegessé teszi a gépünkön való fájlonkénti ellenőrzést, és remek segítség lehet idegen tartalmak vagy gyanús fájlok használatakor. 

A kényelmes szolgáltatás még kellemesebbé tehető, ha ezentúl nem a weben keresztül töltjük fel az adott fájlokat, hanem egyenesen a Windows-ban használjuk a VirusTotalt. A PhrozenSoft VirusTotal Uploader egy olyan windowsos program, amely pont ezt teszi lehetővé, a böngésző nélkül elhozva a szolgáltatást a gépünkre. 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.