Hirdetés

Hogyan ellenőrizzük jelszavaink biztonsági fokát?



|

A Password Securitys Scanner ellenőrzi a gépünkön tárolt jelszavakat.

Hirdetés

A Password Securitys Scanner egy ingyenes biztonsági kiegészítő, amely ellenőrzi a gépünkön tárolt jelszavakat - így azokat, amelyeket a böngészőkben vagy például az Outlookban használunk. A szoftver anélkül állapítja meg, hogy mennyire biztonságosak a jelszavak, hogy azokat megmutatná.

 

Az alkalmazás kiírja a karakterek számát, azt, hogy hány számot használtunk, a kis és nagybetűk mennyiségét, az ismétlődő karakterek számát és a jelszó erősségét is. A Password Securitys Scanner az Internet Explorer 4.0-6.0 és 7.0-9.0, a Firefox, a Windows Messenger, az Outlook és a Live Mail alkalmazásokat támogatja. Letöltés itt lehetséges.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.