Hirdetés

Hogyan emlékeztessük magunkat a teendőinkre?



|

A Postpone segít a teendőink rugalmas kezelésében, ingyenesen.

Hirdetés

Amikor úgy érezzük, hogy kezdenek kezelhetetlenné válni körülöttünk a dolgok és a feladatok, akkor talán ideje egy listát írni a teendőinkről, és beosztani, mivel mikor kell foglalkoznunk. Ebben a feladatban igyekszik segíteni a Postpone is, amely egy direkt erre szakosodott szolgáltatást. 

Postpone rendszerében három munkacsoportba rakhatjuk a teendőinket, amelyeknek címe és jellemzése is lehet. Egy feladatot el is halaszthatunk, akárcsak az iOS-re korábban felbukkant Mailbox segítségével. Az előre beállított időkeretekből választva mi dönthetjük el, mikor kerüljön ismét a szemünk elé egy feladat. 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.